Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

16+ Volkswagen Caddy 2020 Yeni Kasa

16+ Volkswagen Caddy 2020 Yeni Kasa. Keskinleşen çizgiler ve çok daha belirgin hatlar caddy'ye dinamik bir görünüm kazandırıyor. Новый vw multivan t6.1 2020.

VW Caddy 2020: All Details, Photos and price | Car Reviews
VW Caddy 2020: All Details, Photos and price | Car Reviews from www.lastcarreviews.com
Volkswagen präsentiert den neuen caddy. Volkswagen yeni nesil caddy'den bir teaser yayınladı ve modelin ticari ve yolcu versiyonlarının 2020'nin şubat ayında tanıtılacağını açıkladı. Новый vw multivan t6.1 2020.

Yenilikçi zihniyetiyle volkswagen caddy minivan, van & panelvan yer alan bu araç modeli beş kapı özelliğiyle üretilmektedir.

Alçaltılmış yan aynaları, genişleyen ön ve alt ızgarası, arka rüzgârlığı, tavan rayları ve belirginleşen arka stop lambalarıyla caddy yine çıtayı. Volkswagen' in hafif ticari modeli caddy, türkiye ve dünya pazarında en çok tercih edilen modellerden birisi. Volkswagen rabbit pickup olarak da bilinen bu ilk versiyonun üretimi 1996 * teknik tablolar tr.motor1.com sitesinden alıntı yapılmıştır. Yenilikçi zihniyetiyle volkswagen caddy minivan, van & panelvan yer alan bu araç modeli beş kapı özelliğiyle üretilmektedir.


Post a Comment for "16+ Volkswagen Caddy 2020 Yeni Kasa"